Transport i logistika

Project Description

Zaprešićanka d.o.o. dugi niz godina vrši usluge transporta i logistike najvećim kompanijama u Hrvatskoj i regiji.  Flota od 35 modernih transportnih vozila obuhvaća 5 hladnjača za prijevoz robe koja zahtjeva režim hlađenja i nekoliko vozila za prijevoz neopasnog tereta. Sva transportna vozila su opremljena sofisticiranim satelitskim navigacijskim uređajima, putem kojih se prati transport u realnom vremenu i povećava se točnost isporuke robe. Svako teretno vozilo ima osiguran teret do visine 100.000 eura što dodatno utječe na sigurnost i kvalitetu prijevoza robe te zadovoljstvo klijenata.

Putem globalnih portala (LOG-NET, TimoCom, Transporeon) Zaprešićanka d.o.o. je prisutna na međunarodnim burzama tereta i utovarnih prostora u Europi, čime podiže efikasnost vlastitog transportnog sustava.

Zaprešićanka d.o.o. posjeduje infrastrukturu za usluge zaprimanja, skladištenja i distribucije robe te pruža usluge tranzitnog skladištenja u visokomehaniziranim zatvorenim i natkrivenim skladištima. Kroz usluge logistike  Zaprešićanka d.o.o. svojim partnerima i klijentima pruža kvalitetnu bazu poslovanja uz stručan tehnički tim koji logističke usluge obavljaju u kraćem vremenu i uz minimalne troškove.  

Sektor transporta i logistike:
Franjo Družinec
T: +385.(0)1.331.1703
E: franjo.druzinec@zapresicanka.hr

Project Details

  • March 2014