Euro palete

Project Description

Proizvodnja
Zaprešićanka d.o.o. ima dugogodišnju tradiciju proizvodnje EUR PALETA i ostalih drvenih paleta po zahtjevima naručitelja. Kao proizvođač drvene ambalaže ovlašteni smo od Ministarstva poljoprivrede (potvrda broj 525-05-2) za provođenje postupka termičke obrade drvenog materijala za pakiranje sukladno Standardu ISPM 15 (eng. International Standards For Phytosanitary Measures No. 15) i Pravilniku o fitosanitarnim uvjetima kojima mora udovoljiti materijal za pakiranje u međunarodnom prometu (Narodne novine br. 14/2006).
Ovlašteni smo proizvođač i popravljač EUR paleta tip EURO 1 temeljem ugovora sklopljenim sa HŽ Cargom d.o.o., kao nositeljem licence za znak EUR i UIC u Republici Hrvatskoj.

Popravak paleta
Servisiranjem paleta na zahtjev naručioca produljujemo upotrebnu vrijednost drvene ambalaže, što rezultira smanjenjem troškova korištenja uz potpunu sigurnost u manipulaciji paletiziranih roba u transportu i skladištenju.

Otkup rabljenih paleta
Vršimo otkup rabljenih paleta od pravnih i fizičkih osoba te ih nakon klasifikacije i popravka puštamo u prodaju. Naše stanice za otkup rabljenih paleta nalaze se u Zagrebu, Čulinečka cesta bb i Pojatnom, Zagrebačka cesta 3.

Sektor paleta:
Branka Kelemen
T: +385.(0)1.335.5535
E: branka.kelemen@zapresicanka.hr

Project Details

  • March 2014